Wegens groot succes organiseert TechNeutjens een derde editie van het Energiecafé. Je bent welkom op 10 juli. Schrijf in via deze pagina.  

Met welke technieken kan ik mijn energiefactuur verlagen? TechNeutjens beantwoordt al je vragen tijdens het Energiecafé.

Maak kennis met onze vakmensen en onze producten. Aansluitend wat napraten met een drankje. 

Locatie: Naalstraat 43C Duffel (Tennisclub De Pollepel). 

Inkom gratis!

Energiecafé inschrijving

Waarom een Energiecafé?

 

We bevinden ons te midden van een ingrijpende energietransitie. Hoe vaak hebben we dat woord de laatste jaren niet gehoord? Maar wat betekent het concreet voor jou, als gezin of alleenstaande? Of voor je zaak of KMO? En nog belangrijker, hoe kan je erop inspelen, wat kan je doen?

Wat houdt het capaciteitstarief in? Is het nog steeds rendabel om zonnepanelen te installeren met de komst van de digitale meter? En hoe zit het met de relevantie van thuisbatterijen? En wat bedoelen ze precies met een slimme laadpaal?

Dit zijn slechts enkele van de vele vragen waarmee we vandaag worden geconfronteerd. En juist om deze vragen te beantwoorden, organiseren we dit energiecafé. Als je erbij wilt zijn, schrijf dan snel in. Als je nu al een dringende vraag hebt waarop je een antwoord wil, kan je deze gerust van tevoren doorgeven.

We hopen je daar te zien.

Met vriendelijke groet,

Tijs.