Laadpaal EV

Laadpaal EV Techneutjens

TechNeutjens maakt jouw woning klaar voor de toekomst

met een laadpaal voor uw elektrische wagen.

 

Je wagen opladen met zonne-energie is ecologisch én economisch de juiste keuze. Is er geen zon? Dan kan je alsnog energie van het net gebruiken. Kies voor een slimme laadpaal. Dan kan je het gebruik spreiden en pieken vermijden.

 

>  Zonnepanelen

>  Thuisbatterij

>  Slim energiebeheer

> Lifepowr

Blitz Power bij TechNeutjens

Bij TechNeutjens zijn we trots om verdeler te zijn van Blitz Power, een toonaangevend merk in hoogwaardige laadstations. Blitz Power Station combineert duurzame kwaliteit met gebruiksvriendelijkheid en een modern design. Onze laadstations zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en bieden robuuste, schaalbare software, waardoor ze ontworpen zijn om jarenlang mee te gaan.

Het gebruiksgemak staat bij Blitz Power voorop. De installatie en configuratie zijn intuïtief, zodat je eenvoudig kunt inpluggen, opladen en vertrekken. Bovendien bieden we diverse aanpassingsmogelijkheden. Of je nu kiest voor een staand of hangend model, een van onze drie basisuitvoeringen of een specifieke RAL-kleur, je kunt jouw Power Station volledig afstemmen op jouw stijl en smaak.

Techneutjens biedt hoogwaardige laadoplossingen voor zowel thuis als op het werk. Of je nu elektrisch wilt laden voor je bedrijf, in de horeca, of thuis, wij hebben de perfecte oplossing die compatibel is met jouw noden en sector.

 

Toch iets anders? Wij zijn ook verdeler van Alfen en Easee.

Bekijk onze realisaties

Ben je ook geïnteresseerd in zonnepanelen?